Hovedside English version English Main Page Om Penny Gelder | Skriv ut

MODERNE TIDS KASTRERING

SammendragDypest sett er all frivillig sex en transaksjon der valuta er involvert; enten det er mellom ektefeller eller du kjøper en tjeneste fra en sex-arbeider. Dette enten du bruker penger som betalingsmiddel direkte ved kjøp av en helsetjeneste eller indirekte som ved middag eller smiger.

Moderne Tids Kastrering er et omfattende og filosofisk skuespill som analyserer menneskets mekanismer; et gjentatt adferdsmønster som stadig vekk leder til krig og konflikter. Nåtidens sexforbud i Sverige og Norge og de dystre konsekvensene som medfølger er i så måte grundig belyst.

Forfatteren Penny Gelder presenterer en dialog mellom SOLVITHENE: En 23 år gammel filosof (kvinne) og AQUALIA: En 5000 år gammel Visdommens Elv (kvinnelig element). I tillegg har skuespillet følgende medvirkende: GUTTEN MED STENTAVLENE: En 12 år gammel gutt fra byen. FORTELLER: En 60 år gammel tydelig mannsstemme. 

Siden stykket er basert på en forlenget filosofisk samtale er de dramatiske effektene svært begrenset. Dette for å fremheve tekstens innhold. 
 
 
 
Les det komplette skuespillet