Hovedside English version English Main Page | Om Penny Gelder | Skriv ut

 

FANAZISM

 
Syv fellestrekk mellom to historiske tyranner
 
 
 
Adolf Hitler er kjent for å være idéskaper og forkjemper for Holocost, mens Miss Newhill er en fiktiv karakter, en trangsynt og radikal feminist, idéskaper og forkjemper for et generelt sexforbud og mentalt folkemord (også kalt Sexkjøpsloven).
 
 
1. Begge rekker opp hånden og tror de er Gud ved å presentere påstander som umiddelbart og logisk kan motbevises filosofisk og praktisk. Tross endeløse motbevis fortsetter de med sine overgrep som om at motbevisene ikke eksisterer.
 
2. Begge forbyr noe rett og slett fordi de ikke liker det. Dette har ikke noen logisk forankring i respekt for medmennesker som har tatt andre valg enn dem selv.
 
3. Begge hisser opp folkemengder ved å sammenblande årsak til elendighet med sin personlige agenda og hat. Dette gjøres med ikke-logiske og krenkende argumentasjon for å spille på samvittigheten og spre skam.
 
4. Begge benytter sin makt til å oppkonstruere ikke-relevante syndebukker for manglende livskvalitet og lav levestandard, med det mål for øye å nedkjempe via sin maktposisjon det de forakter personlig.
 
5. Begge er trangsynte fanatikere som nekter å respektere følgende: 
 
Hvis person A ønsker eller velger å gjøre noe, så er det en ultimat respekt av person B å trekke seg tilbake eller ikke blande seg inn selv om person B er totalt uenig eller ikke selv ville gjort det person A gjør.
 
6. Begge sin ikke-logiske tvangslovgivning medfører at barn og unge vokser opp i stor og snikende frykt fordi tvangslovgivning og moraliserende påbud gir store utslag og integritetskortslutninger i sinnet til barn og unge.
 
7. Begge får sin straff til slutt fordi deres metoder og hensikter blir avslørt og skadene opprullet som enormt omfattende og ikke-akseptable når samfunnet etter hvert begriper den ondskap disse to faktisk har bedrevet.
  


Penny Gelder 20©13